Siste Nytt


Radisson RED hotell Økern/Oslo
Radisson RED hotell Økern/Oslo
Kommende separatutstilling hos Radisson RED Hotell Oslo/Økern fredag 23.August 2024. Mer informasjon kommer snart.

Studio Studio Nyhagen sommerfest 2024
Studio Studio Nyhagen sommerfest 2024
Festival kunstner Heidi Ruud stiller ut sine malerier under årets Sommerfest Studio Studio Nyhagen, fredag 26. juli - lørdag 27. juli 20024. 

Velkommen til Pink Arts Vernissage hos Radisson Red Hotell Økern Oslo

Fredag 27.oktober 2023 er jeg invitert til en felles utstilling og Vernissage hos Radisson Red Hotell på Økern. Adresse, Lørenfaret 3, 0585 Oslo. Flere kunstnere stiller med noen malerier hver, og vi ønsker donere hele eller deler av kunst salg til inntekt for Rosa Sløyfe Aksjonen 2023 som holdes av Kreftforeningen og Brystkreft foreningen. Jeg velger donere et maleri kalt "I lys av kraften" Håper se deg om du er forbi. Det blir fint å være en del av dette sammen med Radisson Red hotell som støtter aksjonen hvert år, og de andre deltakerne 🎀 Velkommen! 


 


Kunstgalleri_Utstilling_HeidiRuud
Kunstgalleri_Utstilling_HeidiRuud
Vi ønsker invitere deg til Separatutstilling/Vernissage

- Art From My Heart - Lørdag 30. September kl. 12 - 17 - Søndag 01. Oktober kl. 12- 17

I samarbeid med Zuper Entertainment og Gyldenlöwe Kunsthandel. Vi er så heldig å få med oss ingen ringere enn Tom Mathisen som skal spille litt jazz for oss på lørdag. Han er også en meget dyktig jazz artist det virkelig er verdt å få med seg. Det blir enkel servering. Gode muligheter for parkering i område. Velkommen skal du være.


Flere utstillinger står for tur.
Mer informasjon kommer snart, så følg med! 🎨