Om meg

Jeg er født året 1972. Oppvokst i Oslo, men  nå bosatt i Drammen. Utdannet Diplom Kunstterapaut ved Institutt for Kunstterapi i Danmark.

Å skape og være i det kreative er sjels arbeid for meg. En måte å utrykke og fargelegge min tilværelse. Jeg ønsker å uttrykke en energi og en historie i det som jeg ofte kaller "mine indre landskap og universelle rom" Her oppstår det for meg spennende oppdagelser da jeg sjelden arbeider utfra en lagt plan eller skisse men heller intuitivt og utforskende, også ekspressivt. Det blir en slags dialog mellom meg og maleriet, og det er mye følelser lagt inn i strøkene. Det oppstår en stund utenfor tid og sted hvor jeg ofte kjenner den gode følelsen av å frigjøre meg fra det ytre. Etter hvert blir jeg mer bevisst detaljer og jobber videre i det. Denne måten å arbeide passer meg svært godt! 

Det er ikke alltid jeg har titler til mine malerier da jeg ønsker at den som betrakter kanskje selv vil føle eller finne sin historie i det abstrakte utrykket, men når en tittel kommer naturlig til det ferdige maleriet er det velkomment. Mange har gitt utrykk for at de finner nye ting i bildene, og at de liker den følelsen av å undre og oppdage. Det synes jeg er herlig.

På fargeskalaen liker jeg å arbeide i lyse fargetoner, blåtoner og jordfarger, og det hender jeg bare MÅ ha litt gull og glitter, men jeg kan plutselig få en trang til sterkere farger også.

Jeg maler med akryl, og til tider bruker jeg mixed media. Fargene i fotografiene  kan avvike noe fra  de originale verkene.


 


Vil du se mine malerier, ønsker du et maleri på bestilling, har du en ide, er du en bedrift som ønsker utsmykning, eller har du et utstillingssted, eller ett galleri ... Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale. Jeg har utstilt flere forskjellige steder gjennom årene, og ser alltid flere muligheter velkommen.